Főoldal

Belépés
Elfelejtett jelszó

Vegalife - vegetáriánus / vega ebédrendelés házhozszállítás

Közel a nyolcvanhoz, testépítő – és vegán

Jim Morrisról, az amerikai ex-testépítő bajnokról, aki már évtizedek óta a vegán életmód elkötelezett híve, aligha mondhatjuk, hogy „hajlott korú”. Jobb formában van, mint valaha, és nem is fél megmutatni minden porcikáját – naná, hogy a PETA kampányában…

morris

 

A 78 éves vegán testépítő, aki mindig is az Arnold Schwarzenegger-féle izompacsirta-imidzs ellen küzdött, még 2013-ban állt (pontosabban ült) modellt az állatjogokat védő szervezetnek, a PETÁ-nak, méghozzá Rodin Gondolkodó szobrának pózában. Morris így kívánta ország-világ elé tárni, hogy még közel a nyolcvanhoz is igazán irigylésre méltó fizikummal rendelkezik.

 

Saját bevallása szerint egészsége akkor kezdett rohamosan javulni, amikor 1985-ben felhagyott a versenyszerű sportolással, és vegetáriánus, később pedig vegán lett.

 

„Az állati eredetű protein túlságosan tele van zsírokkal, mesterséges anyagokkal, valamint egyéb, a szervezetre káros adalékokkal és szennyeződésekkel”, magyarázza választásának okát Morris. „Amikor versenyeztem, rengeteg ilyen proteint tömtem magamba, és állandóan emésztési problémákkal küzdöttem. Biztos vagyok benne, hogy mára nemcsak nem néznék ki úgy, ahogyan kinézek, de nem is lennék itt, ha tovább folytattam volna azt az életvitel.”

 

A testépítő – aki amúgy Elton John testőre is volt korábban – és a PETA egyaránt azt vallja: vegánként nem kell tartanunk az elhízástól, szívbetegségektől, diabétesztől, szélütéstől és ráktól; és arra biztatnak mindenkit, hogy hagyják el étrendjükből az állati eredetű ételeket

VegaLife
Étlap Ezeket az összetevőket nem használjukFelhasznált összetevőkinformációk

Üdvözlünk a VegaLife ebéd házhozszállító oldalán!

A VegaLife alapítóiként életfelfogásunk mentén fogalmaztuk meg szándékunkat: a vegetarianizmus (valamint a vegán életmód) hazai népszerűsítését. Értendő ez alatt a válogatott alapanyagokból, vegetáriánus receptek szerint készülő ételek terjesztése, mind a témát érintő hírek, újdonságok, érdekességek megosztása az arra fogékony közönséggel. 

Kellemes böngészést kívánunk oldalunkon!

 

 

eteleinkrol

Vega életmód

vegak

 

info